Läsa och Skriva!

tisdag den 20:e mar @ 13:06
Nu har jag börjat mina 2 första kurser igår. Matte A och Svenska A så vi får se hur det kommer att gå.
Läraren i Svenska A verkar väldigt bra men det var bara första lektionen. Hon har en annorlunda dialekt. (Lule) Så det gör det mycket enklare att lyssna på henne. Vi har redan fått uppgifter att göra. Först så ska jag hitta en bok som jag vill läsa och sen så ska vi skriva ner våra tankar om kursen.
Matte A så hann jag inte höra så mycket vem det var men hon har lite utländskt dialekt så jag hoppas hon kan hjälpa mig ändå. Fick höra av en annan elev att hon kan var lite butter ibland men att hon ändå är bra. Jaja.. jag får bilda min egen uppfattning om henne.
Där har jag bara fått hem mattesidorna som jag ska räkna. Area och Omkrets.. sååå svårt att komma ihåg hur man skulle räkna när man bara fick träffa henne 10minuter.
Jag får be Tobbe om hjälp ikväll sen.

Sen så har jag samhällskunskap A som jag ska läsa på distans. Men jag kommer inte in på hemsidan. Den verkar vara nedlagt. Har provat på både firefox och explorer som det står att det ska funka men icke. Den hittar inte ens sidan och har sökt på google och där finns den men när jag klickar in där så hittar den inte in iallafall. Får prova senare. Vill ju inte få frånvarande för att jag inte har loggat in första gången. Jag får mejla dem sen. Eductus heter skolan..

Inte så intressant inlägg men för dem som känner mig och vill veta, läser förhoppningsvis ;)

Nu blir det frukost.. (A)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c