Jag behöver bekräftelse!

fredag den 16:e mar @ 03:21
Just nu har jag världens sämsta självförtroende igen. Just nu sitter jag och hatar alla min kroppsdelar och vill bara göra nått åt det och sluta äta så att man kan bli ännu smalare osv..
Varför kan man aldrig vara nöjd med sig själv? Varför?
Jag vill ha längre ben och större bröst. Jag vill att mina fräknas ska försvinna och dubbelhakan också. Mina naglar är så mjuka så att det är alltid någon nagel som är av och jag har inga feminima axlar. Riktigt tjockis axlar har jag och alla mina födelsemärken kan dra åt helvete och min mage hade jag önskat att den var lite mer muskulös.. och varför kan jag inte få bli brun ordentligt än att hålla på att kämpa varje sommar dag ut och dag in. Jag vill vara gyllenbrun året om. Min syn är kass, så jag måste ha glasögon när jag tittat på Tv för annars så kan jag inte läsa. samma sak bakom skolbänken och det är inte alltid jag ser folk när jag möter dem för att jag har dålig syn och för att jag är i min egna värld. När jag var på stan så missade jag flera stycken som hejjade på mig och jag i sista minuten när jag kopplar vem det va så hejjar jag men då är det typ försent. Jag har också 2 helt olika öron. Det är som att jag har fått opererat dit ett helt annat öra för att jag var ett missfoster när jag var liten? Nä,, skojja bara.. men det är sant att jag har två helt olika öron. Haha! Okej, det är lite roligt. Nått unikt med mig men ändå.. Just nu är allt bara botten.

Det som jag typ är nöjd med är mina handleder och kanske mina fötter och sen mitt underbart mjuka hår. Nej nu ska jag gå och sova och lugna ner mig. För det är väl tröttheten som tynger ner mig tror jag. Jag hoppas också att mina böcker kommer imorgon för på måndag så sitter jag bakom skolbänken igen. Hoppas det kommer att gå bra och att jag kommer att få flera aha upplevelser och fattar äntligen hur man räknar ut ett mattetal kanske. ;)

(ibland så förstår jag inte riktigt vad Tobbe ser hos mig, vad som är fint hos mig. För jag har kanske inte den bästa personligheten och kan vara lite klantig med hur jag uttrycker mig i vissa meningar)

Men jag hoppas ni är nöjda mer er själva iallafall. Det är nog den största förmågan som finns. Att älska sig själv. (tror jag)


Man ska aldrig låta sig bli lurad av bilder. Väääääldig många bilder är redigerade idag.
Som den här bilden tillexempel. Jag tycker att jag har förbättrat den nu.


Här har vi en oredigerat bild. Men jag har också valt ut en vinkel av mig själv som jag passar.
Annars så ser jag ut som en mupp..


Osminkad och jag ser väl ganska så nyvaken ut också.
Påsar under ögonen.. hm?! Jag kanske var sjuk här?
Aja.. skitsamma.. Jag bara babblar en massa skit och jämnför mig själv.
Inte vet jag.. kanske behöver uppmärksamhet eller bekräftelse.. svårt det där..
Men ibland behöver man det också. Känna så att man duger. Gör inte ni det?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c