Mjukaste håret på länge!

tisdag den 13:e mar @ 16:18
Jag har haft två roliga dagar
Jag har världen mjukaste hår
Min älskling kommer hem ikväll
Jag har beställt böcker till mina kurser och jag är urfattig.
Allt är bra.. ah förutom att jag är fattig som en kyrksråtta. Men ändå..
Just nu känns allt så bra. Synd att jag inte bloggar mer när allt är så bra också. Sprida gläjde.

Jag har iallafall världens mjukaste hår tack vare natta. Hon har toppat av mitt hår och sen så har jag för första gången i mitt liv använt hårinpackning. Har aldrig använt det någon gång. Sen så har jag nån form av olja hemma som jag ska ha i mina toppar efter att jag har duschat.
Jag sitter och kollar på Glee och känner på mitt hår hela tiden. Mmh-mmh-mmh så lent det är.
Jag har fortfarande långt hår också. Så nu är det att försöka vårda håret framöver och tänka på att man ska klippa det lite oftare. =)
Natta var väldigt duktig och nogrann och hon är nog den som kommer att få klippa mitt hår framöver. Jag är som sagt lite kinkig. Vågar knappt gå till en frisör. Fast jag har aldrig varit hos en frisör någonsin så skitsamma. Natta är duktig<3

Nu ska jag väl plocka lite här hemma och förbereda tills Tobbe kommer hem ikväll. Han har varit i norge och jobbat lite i 2 dar. =) Så jag saknar honom, fast det har varit skönt att ha fått lite andrum mellan han och mej. Blir lätt så att man går varandra på nerverna. Men det går ju som sagt upp och ner i ett förhållande. Tyvärr så är jag duktig på att tjata om det och ibland delar jag på mitt privatliv lite för mycket.. Men aja.. tycker det är roligt att skriva av mig om det ibland. Många som inte orkar läsa såhär långa skrivinlägg ändå så att säga. :)


Kommentarer
Postat av: Helene - Passion for heels

Om Mjukaste håret på länge!

Du har verkligen otroligt vackert hår tjejen!

14:43 måndag den 19:e mar 2012
http://hellenius.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c