Fuck känslor!

torsdag den 8:e mar @ 02:31
Ena stunden älskar man och andra stunden. WTH..
Fuck känslor.. Jag är ung, jag är pigg och har massa saker jag vill prova på i livet.
Svårt när man har en partner som har helt olika intressen.. Men kärleken är underbar när man har den. Men när man är olika som personer så blir det svårt att göra saker och ting för att må bra. Tobbe litar inte på mig och det förstår jag av olika skäl och jag är en svartsjuk tjej.
Båda tycker det är jobbigt. Så jag säger bara fuck kärlek samtidigt som den är underbar. Är de det som kallas dubbelmoral? Jag vill bilda familj samtidigt som jag vill ut och resa och upptäcka nya saker och kulturer. Japp, jag är faktiskt lite intresserad av det. Dock så har jag svårt med engelskan. Jag är riiiiiktigt kass på det.
 
  • Jag vill prova på att jobba i en annan stad också, lite längre ner i Sverige.
  • Jag skulle vilja åka upp till där Sverige, Norge och Finland gränser och sätta en fot i Norge, en fot i Finland och sen en hand i Sverige och säga att jag har varit i alla 3 länder samtidigt.
  • Tänk också om man kunde få gå en barutbildning. Najs det skulle vara.
  • Jag vill till Thailand och simma bland korallen igen och sen åka upp bland bergen och kika.
  • Jag vill prova på att simma bland delfiner.
  • Jag skulle vilja gå en sy kurs och designa egna tyger. Finns sommarkurser för det men det är för långt ifrån Sala.
  • Jag skulle någon gång i mitt liv vilja uppleva att gå på en festival. Visst heter det så? Liknande som Peace and love, Emmabodafestivalen eller Sweden rock eller nå liknande. För när pojken min har åkt så har han åkt med sina 2 vänner som han brukar åka med. Jag har inte heller haft nå pengar.
  • Vill åka till London och shoppa och jag vill till New York och gå runt där alla kändisar har gått och jag vill till Hollywood och sen Nashville och uppleva lite av countrys värld osv.. Bara för att.. 
Något som jag kan berätta för mina framtida barn och få många livserfarenheter.
Det finns några saker jag vill göra iallafall. Men man har ju ett förhållande och vi vill olika saker och både han och jag saktar ner våra planer som vi vill göra nån gång i framtiden.

Hur gör man i en sån situation?

Nää, jag måste gå och sova innan jag tänker sönder mig själv. Måste börja lägga mig i tid så jag slipper börja tänka på alla problem som finns i livet.

Jag älskar denna karl. Verkligen!!! <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c