Detta handlar om killar!

fredag den 2:e mar @ 02:39
Nu har jag kanske en åsikt som inte alla kommer att hålla med mig om.

Det handlar om killar.
Vi tjejer säger ju alltid att killar är stora skitstövlar. Men på bara 2 dagar så har jag hunnit lärt mig 2 saker som jag kommer att försöka ta nytta av. Det är att vissa killar är så duktigt allmänbildade och att killar inte bråkar så mycket med sina vänner.
Så är det iallafall bland mina kretsar. Nu är inte ALLA killar så men dem flesta som jag känner är så.
Jag kan ju ta upp det här med att dem inte bråkar. Då tar jag upp min pojkväns vänner. Dem har sina gemensamma intressen men dom tycker ändå om olika saker. Min pojkvän är tex frälst utav BMW och Porsche medans en annan älskar Opel och BMW, eller Volvo och sen den fjärde tycker om lambo (Lamborghini) osv. Dem accepterar det hos varandra. Dem hjälps åt och gör tjänster åt varandra och när dem är skyldig den ena 100 kr tex så kan den andra säga: Äsch, du kan bjuda mig på pizza eller nått liknande. Förstår ni?

Dem kan ha olika åsikter om saker och ting hur man ska leva, eller uppföra sig eller nått liknande. Men dem ser det mer som att alla har brister och varför ska man ändra på någon. Det är ju ändå upp till den personen i så fall. Sen så kan man ju acceptera det här med att man inte klickar med varandra. Nä men då umgås man inte med varandra osv.. men det gör ju vissa tjejer också. Men vissa tjejer kan ju bara titta snett på än bara för att man kanske inte tyckte likadant eller att man inte klickade.. och när man inte klickar, ja då ska man snacka skit. Tråkigt det där.
Nu är inte alla tjejer sådär.
Men det är väl såhär vi lever. När det gäller den biten så ska jag börja tänka på det där. Man kommer att komma överens med folk mycket bättre än att känna osäkerhet bland folk och så slipper man må så dåligt.

Jag har en vän som har dålig självkänsla och självförtroende och jag sa det till min vän men hon trodde jag attackerade henne men att jag bara egentligen menade väl. Jag hade min åsikt över en sak till henne men hon tog det hårt och det fick jag lov att förklara för henne. Jag hoppas hon förstår och inte tar saker och ting så hårt. Men det är ju nånting man själv får ta till sig. Inget man kan tvinga nån. Tyvärr, haha!! Men då kommer man ju till det här att man ska acceptera det hos personen. Japp det gör jag, men jag sa bara vad jag tyckte och jag ville bara att vi båda skulle känna oss bekväma mot varandra tillsammans.
Ja, som sagt. Man kan bara röra ihop det om jag fortsätter skriva om det.


Sen så vill jag komma till det här med att pojkar/killar är väldigt vettiga ibland. Dem kan vara stora skitstövlar men ibland så har dem rätt i saker och ting dem säger till än att man är lite fjantig om en sak. Oftast så vill man inte erkänna det. Haha! (jag i ett nötskal)
Innan jag träffade Tobbe så såg jag bara mest killar som utnyttjade mest för att få lite närhet och sex och sen så gick dem till nästa. Men det finns faktiskt killar som älskar att vara i ett förhållande. Det är synd att killar uttrycker sig så på det viset (även tjejer) när dem egentligen kan vara vettiga. Vissa personer som man har lärt känna som man kanske har känt lite ytligt som har uttryckt sig på det viset som jag har berättat, kan vara riktigt goa killar som innest inne vill ha nått mer. Nu är jag ju en tjej som inte vet så mycket mer än det jag skriver. Därför så tycker jag att ni kan ge mig en kommentar snällt och fint och berätta hur ni ser saker och ting på killar och även tjejer om ni vill.

Det här är min syn just nu, men man kan ju ändra sig vart efter hela tiden.
Det förflutna lär oss mer saker än vad vi tror till framtiden.
Som Ana Gina sa till Veckorevyn: Jag är inte som jag var förut, men jag kommer inte vara som jag är nu om 1år. Man vill ju utvecklas.
Nä, jag vill inte vara som jag var för ett år sen. Men jag har min lärdom som när jag var för ett år sen. Jag mådde dåligt, men nu kan jag försöka förstå andra även om man aldrig kommer att förstå just den personen så kan jag känna lite medlidande och stöttande till den personen som jag ville ha då. En sån sak har jag lärt mig och kommer inte vilja hamna där igen, för jag har ett helt annat tänk nu.


Hoppas ni har läst igenom den här innan ni kommenterar. Tack! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c