Nöjd?!

tisdag den 10:e jul @ 20:27

Man får vara nöjd med sin kropp va?

Oftast så blir man provocerad på internet av lättklädda bilder. Men jag är faktiskt ganska så nöjd med min kropp i år. Så jag visar gärna upp den. Dock så finns det alltid nått som man inte gillar. Man har ju olika perioder då man verkligen hatar allt med sin kropp. Jag har till exempel alltid hatat mina ben och bröst. Men på den här bilden, så är jag faktiskt ganska så nöjd. Även om brösten är små. ;)
Det är en bild från Varberg på stranden Apelviken. JÄTTEFIN strand och jag skulle lätt flytta ner till Varberg om jag fick möjlighet till det. Det finns ont om fula hus i Varberg. alltså mer vackra snygga hus och det är lagom stor stad. En stad för mig tror jag. Men så säger jag nog om det flesta städer i västkusten ;) Haha!

PS. jag har blivit solbränd i ansiktet så förbannat mycket. Det blev extra mycket när jag förstärkte färgen på hela bilden. ;)Kommentarer
Postat av: Jannica

Om Nöjd?!

Klart man får va nöjd! eller snarare man ska vara det tycker jag :) Du har en jättefin kropp. Är det percingar du har vid höften? Ha en fin kväll!

20:36 fredag den 20:e jul 2012
http://www.jannicas.bloggn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c