Katten Sheldon!

måndag den 16:e jan @ 23:44
Jag är kattvakt åt Mathildas och hennes sambos katt. Han är hur gullig som helst. Men vilka rivsår jag har på händerna nu. Jag kan knappt diska för att det svider och dem 2sista dagarna så har jag inte ens försökt att busa med honom. Men han tycker om att attackera mina fingrar den busen. Han tror väl att man kan döda dem när han har fått det tidigare. Men det slut med det.

Jag köpte en liten leksak till honom idag med kattmynta i. Gud så han har tjolat med den. Men det har ju underhållit honom så han kommer nog att vara lite trött inatt.
Dock så får han sova ute i vardagsrummet inatt. Han kurrar och myser alldeles för mycket på nätterna så att jag inte kan sova. Jag är inte van med katt.
Tobbe är däremot det och har haft det i hela sitt liv. Så han stör sig inte på det kurrande och att delas på samma kudde.

Men han är hur go som helst annars. Jag vill gärna har katt men nu har jag också bestämt mig att jag vill ha en katt när vi flyttar till ett hus istället. =) Då kan dem vara ute och underhållas.

Här har ni lite fina bilder på busfröet.

Kartongerna var roliga att leka i. Han älskar att vara i det lilla rummet men vi har lite prylar som jag är rädd om. Sen så kloar han på kartongerna och det är inte bra. För dem ska användas igen.


Min älskling och busfröet.
Han gillar lite vatten. Iallafall att leka med så han är inte så särskilt rädd.


Han tycker om att ligga bredvid när man sitter vid datorn.


Han är också pratglad. Vääääldig pratglad.

Det är den lilla kattpersonlighet jag lärt mig på några dagar. Så mysigt!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c