Onsdag, snart fredag igen!

onsdag den 11:a jan @ 14:12
Just nu sitter jag hemma och funderar på vad man ska göra med livet.
men det sköna är att jag ändå har nått att göra framåt fredag. Idag så ska jag på träning med Sara, Natta, Robin och Paloma. Vi ska prova på cirkelträning ikväll. Hoppas det är kul.

Imorgon så blir det att fixa i ordning lite mat. Blir en enkel nudelwook. För imorgon kväll så kommer Sanna och Barden. Dem ville se lägenheten och sen så ska väl jag och Sanna ge oss på Magic kort som Tobbe och Barden spelade när dem var små. Hehe, vi får väl se hur det går. Hehe!

Sen på fredag så blir jag och Tobbe med katt i en vecka. Tobbe och jag ska vara kattvakt åt mathilda och jonas katt. Underbart med katt. Så nu får jag testa på att ta hand om en katt en vecka. Så får man se om man vill ha katt i framtiden.


Snart ska jag ner på stan och hälsa på mamsingen. Har inte träffat henne på några dagar och nu kan jag ju ta mig dit och hälsa på när jag känner för det. Sen åka hem till mitt hem när jag känner för det. Åååååh så skönt, känner jag.

Jag tror det inte är så många som känner lyckan som jag gör nu. Här om dagen så blev jag lycklig bara för att få cykla vart jag vill. Haha!! Så jag ska inte flytta ut på landet igen förren jag har skaffat körkort igen. Punkt slut!! :D


Kommentarer
Postat av: Sanna

Om Onsdag, snart fredag igen!

Ska bli riktigt trevligt att komma över imorgon! :)

18:19 onsdag den 11:a jan 2012
http://sannapergel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c