Rundvisning!

måndag den 9:e jan @ 00:01
Runt om mina kretsar så har inte 2012 börjat så bra och det har inte börjat så bra för mina vänner heller. Men vi alla får ta en dag i taget nu. Men jag tänkte iallafall visa lite fler bilder runt om i lägenheten. Ah, förutom badrummet. Där är det inte så fint. Hehe!


Vardagsrummet!! Här är det inte så snyggt färgmässigt men så är det runt om i hela lägenheten så att ni visar lite hänsyn till det. Så småningom så blir det annorlunda ju mer tiden går. =) Den Röda soffan ska få en ny klädsel snart. Den ska få bli svart som den andra soffan. Det ska bli lite rosa/lila i vardagsrummet. Det är vad det är planerat iallafall.


Tv-hyllan i vardagsrummet. Ser nu att Tv inte står i mitten. Haha! Men det blir en ny Tv så småningom. Nästa månad är planen iallafall. Jag vet, det bruna var inte så särskilt snyggt på kort. Men den är finare i verkligheten. Den har mer djupare brun färg. =)


En utfyllnad mot den ena vägen. Mina kalle anka pocketar får lite fokus så länge innan vi hittar på nått annat i detta hörn. Hehe!!


Våran älskade glasskåp. Nu fick den fyllas med lite glas, Förra stället vi bodde på fick sällskap av Tobbes Porsche. Om ni kanske minns?


HOME!!
Jaa, nu har jag ett eget hem som jag får dela med min älskling. Som är vårat.
Det känns underbart!!


Vårat tråkiga kök. Den här delen vet jag inte hur jag ska göra.
Tobbe vill inte tapetsera längre. Men det är för att han inte trivs där.
Men aja.. vi lägger köket på is så länge. Så det får se ut såhär så länge.


Här har vi den fina delen av köket.
Där jag rättare och står och diskar och lagar mat. Hehe!!


Lilla rummet som inte har kommit i ordning än.
Men här ska det iallafall bli för tillfället. Kontor och liten del av min skönhetsavdelning.
Fast jag har stora planer i detta rum. Men jag får inte ihop det i mitt huvud. Så jag ska be någon inredningstokig om hjälp sen. Hehe!


Mitt hjärta i hela lägenheten just nu. Sovrummet!!
Det rummet som jag hade planerat minst i vart bäst. Haha! Men det är där jag försöker att tillbringa dagarna just nu. När jag är hemma. Älskar det ljusa och mysiga färgerna. Love it!!


Den här delen av sovrummet är inte lika bra. Haha!
Men jag har ingenstans att göra med mina kläder.
Byrån är Tobbes och där har han sina kläder tillsvidare. Men det ska väl bli nått i den delen av sovrummet också snart. Men när det gäller pengafronten så är det lite snålt. ;)


Lilla delen av hallen. Här är min lilla skosamling. Haha! Lååååångt kvar till en fin vägg med skor jämfört med dem rikare. Aja.. en dröm är inte olagligt. :D

Nej, nu ska jag kolla lite på desperate housewives igen. Vi hörs!!
Puss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c