Ingen kan jämföras med någon annan!

onsdag den 4:e jan @ 14:23
Har någon tänkt på hur mycket hemligheter man går runt och bär på egentligen.
Ibland så går det och trycker på en så hårt att man får magkatarr eller magsår.
Vad avundsjuk jag är på dem som kan koppla bort det för stunden och tänka på nått bra.
Jag syftar absolut INTE på en person. Alla hemligheter genom åren. Vi alla kan nog säga minst en hemlighet ifrån en varje person. Inte okej enligt mig, men det är ju så vi lever.
Jag hade verkligen hoppas på att 2012 kunde börjat bättre. Men jag hoppas det vänder snart. Så man kan njuta ordentligt att man bor i en egen lägenhet och njuta att man verkligen bor i stan igen. Jag har en sån stor frihet just nu. Så det kom som en chock att jag kan bara gå hem till mamma och sen gå hem när jag känner för det.
Jaaaa, det är så mycket nu så att jag inte kan sova om nätterna och att jag ställer så höga krav på Tobbe så han dissar mig och åker och meckar istället. (men han ställer krav på mig också)
Usch, jag skulle kunna skriva ut allt här för att lätta på allt. Men icke, för det går inte. För ingen tänker lika. Ingen kan ju någonsin förstå dig, er eller mig.
Ingen kan ju någonsin förstå hur ens liv har haft det. Ingen kan jämföra sig med någon, För den personen har ju haft det svårt på sitt sätt medans den andra har haft det svårt på sitt sätt.
Man kan inte jämföra varandras smärta. Alla har olika smärtgränser. Men man kan ju stötta varandra och hjälpas åt.

Nää, nu blev det blandat skrivet här. Så jag ska fortsätta gå runt i lägenheten och tänka på vad som har hänt den senaste tiden och hoppas att allt rinner ut i sanden. Så jobbigt att bära runt på allting.

Kram!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c