Förkylningen tar kol på mig!

onsdag den 8:e feb @ 17:20
Fy fan! Kan inte förkylningen försvinna nån gång. Blir lite smått galen. Sov till halv 3 idag för att jag är helt utmattad. Men jag mår liiite bättre idag än vad jag gjorde igår. Idag kan jag iallafall andas genom näsan. Dessutom så kan jag äntligen snyta mig. Igår var jag så täppt i näsan sa att jag satt och gapade hela dagen igår. Så idag har jag sprickor i läppen. Inte okej!!

Jag ska fööörsöka ta diskeen men vi får  hoppas att jag itne svimmar bara. Jag känner mig så orkeslös. Lägenheten ser ut som skit. Nu ser verkligen lägenheten värre än någonsin.
Kläder lite överallt, disk lite överallt, saker som itne ska ligga på dem rätta platserna och papper överallt. Usch, hoppas jag mår ännu bättre imorgon. Ska på begravning imorgon.


Såhär ser jag ut just nu. Alldeles jävla sliten och påsar under ögonen och är hur blek som helst. Mitt hår ser skitigt ut men jag duschade igår kväll.


Det är väl okej att tycka synd om sig själv va?
Kommentarer
Postat av: Benita Fransén

Om Förkylningen tar kol på mig!

Fin blogg! Kika gärna in i min blogg och säg vad du tycker :)

17:52 onsdag den 8:e feb 2012
http://kikibencha.se
Postat av: Karoline

Om Förkylningen tar kol på mig!

Hej, oj jag kom in på din sida och tyckte lite synd om dig! Kryddig mat kan vara bra för att sätta igång systemet när man är täppt, är ju jättejobbigt, sen te,honung o massor med vätska och vitaminer. Medan du piggnar till kan du kolla in min inredningsblogg om du vill, skriver om allt möjligt kul:) Fin sida du har iaf! /Karro www.karros.se

22:51 onsdag den 8:e feb 2012
http://www.karros.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c