1337 hissar & dissar!

måndag den 23:e apr @ 13:37

det här är mitt 1337e inlägg.

Måste firas med att nääästan första gången köra på hiss och diss inlägg.
The Kick Back Pack bloggarna.
Det är inspirerande, glad och peppande tjejer som håller på att vända på bloggvärlden. Jag ser fram emot att alla deras projekt. Dock så tar det en sån fruktansvärt tid innan det händer nått. Men vilken tur att dem har såna bra bloggar så att det inte gör någonting. ;)


Midsommar på Öland.
Jag ska dit med ett stort och härligt gäng och jag bara väntar med iver att vi ska boka och sen åka och bara ha en massa kul. Jag verkligen längtar. Vi kommer nog ha grymt kul och det ska tydligen gå hej vilt till på den där ön, när det är midsommar har jag fått läst. Älskar när det händer nått. Sen så hoppas jag verkligen på fint väder så man kan ta sig till stranden och sola.


Sista punkten jag måste hissa är Tobbes och mina föräldrar.
Jag kan inte bli meeeer än nöjd än att ha den familj jag har i mitt liv. Love my family<3
Föräldrar och syskon är ju guld värda. Kom ihåg att jag älskar er allihopa<3


VÄDRET!!
Varför har det liksom snöat dessa dagar för? Vi hade världen bästa vår väder i mars och nu i april har det varit riktigt jävla kass väder. Inte så konstig att april är en skämt månad. ;)
Nej, skärpning nu vädret. Nu ska vi gå mot varmare tider tycker jag. Okej?!?

PENGAR!!
Vart tar ni vägen, hallå? Visste ni att jag har döpt min lille plånboks fluga till Binky. Fråga mig inte vart jag fick det namnet ifrån. Tyckte det passade på min kära fluga. Binky och jag kommer inte så bra överens. För han käkar upp mina pengar och jag blir så arg på honom. Men han förstår inte att jag måste ha dessa pengar för att överleva. Gaah, så jag blir tokig på Binky.


( Detta är ett tidsinställd inlägg. )Kommentarer
Postat av: SEXLEKSAKER

Om 1337 hissar & dissar!

Tips på BILLIGA sexleksaker intimleksaker.com Har köpt anal dildo på intimleksaker.com Köpt Kamagra från www.intimleksaker.com Rekommenderar intimleksaker.se och www.sextoyonlinestore.com

20:22 tisdag den 20:e okt 2015
http://intimleksaker.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c