Pizzakäk!

fredag den 20:e apr @ 18:01
I vilken minut som helst så ska Tobbe komma innanför dörren men jag kanske hinner skriva lite innan. Ikväll så får vi besök av Tobbe's jobba kompis och det blir lite pizzakäk och umgås lite. Jag har ingen aning vad Tobbe har planerat. Han brukar inte säga saker och ting när han planerar. Men ja, ikväll får han väl bestämma. Jag är ganska så duktig på att ta över och bestämma över vad vi ska göra osv.. som till exempel: Kan du smsa och fråga Gurra då? Fråga din mamma om det blir nå pizza ikväll? Vi ska hem till mamma och käka ikväll så att du vet!! Vi ska göra det och vi ska göra så och kan du fråga Johan om det eller det..
Haha så kan det låta ifrån mig. Frågesätter väl det mesta eller säger bestämt att vi ska göra så. Jag är väldigt spontan av mig och det är INTE tobbe. Han är långt ifrån att vara spontan men det är en fördel på vissa saker men ibland så skär det sig mellan han och mig. Men jag får helt enkelt sakta ner lite medans han får försöka leva lite och anpassa sig. Jaaa... nog om det. Alla är vi olika och lever olika.


Såhär ser jag ut idag.
Ska byta linne bara till något som passar det blåa örhängerna.
Annars så ser jag ut som plopp ju. Inte okej!

Träningsvärken är bättre idag. Idag kan jag räta ut mina ben. Försökte stretcha hela dagen igår så fort jag fick tillfälle.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c