Gråta en skvätt!<3

tisdag den 17:e apr @ 00:02
Det blev ingen skola idag. Jag somnade halv 4 och skulle upp kvart över 6. Men jag vaknade inte ens av klockan och när Tobbes telefon ringde.. (då hörde jag den) så var jag nästan påväg att kasta iväg mobilen. Haha!! Inte ofta det händer mig men jaja.. Jag har blivit så extremt ljudkänslig eller så snarkar Tobbe verkligen ASHÖGT så jag blir tokig. Han är ju förkyld nu så han är ju täpp i näsan så han kan ju inte rå för det. Men ändå.. Haha!!
Jaja.. så jag sa till Tobbe att han får åka iväg själv så jag gick och la mig igen gråtandes till sömn. Fråga mig inte varför. :O
Jag har velat gråta hela dagen och det har kommit en tår men inge mer sen. Jag fattar inte riktigt.
Pratade med mamsen min, nu på kvällen och hon sa att det är väl ångest som jag har nu för att jag inte gick till skolan och sånt. Så jag vettefan vad jag ska göra.
Mamma sa att jag behöver nån att prata med igen så ska väl gå till UM och boka en tid. Där har dem ju en kurator som kanske kan råda mig med lite tips på hur jag ska gå till väga.
Sen så tänkte jag försöka få tag på Natta för jag läste på hennes blogg att hon skulle gyma på dagen så tänkte haka på. Börjar bli lite stel i kroppen så det är väl dags nu att kanske ta tag i det.
(jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men bättre att säga det och ha det i tanken än inte alls)

Nej nu ska jag måla naglarna och sen krypa ner bredvid min andra hälft<3


Mycket bling bling idag. :D

Btw, så beskriver den här bilden Tobbe väldigt mycket hur han här jämnt.
Flummig, Söt, Skitig och Glad.
Det enda som är ett under är att T-shirten är vit på bilden.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c