Photoshop!

torsdag den 29:e sep @ 00:49


Jag lekte lite med Photoshop.
Jag sov alldeles för länge idag så ska väl prova en Markus grej inatt.
Mina nattrytmer har verkligen spårat ut. Så måste komma tillbaka.

En Markus grej är att vara vaken hela natten och vara vaken hela dagen.
Jag vet att det inte är bra för kroppen att göra så. Men jag har ställt klockan varje dag och Tobbe har ringt och väckt mig varje dag. Jag ligger vaken i en kvart och tänker att jag måste kliva upp och sen nästa stund så blir det: Oj, shiet! En timme har gått och så fortsätter det så.
Inte okej!! Det typiska är att jag börjar bli sjuk nu också. Tobbe kom hem med förkylning till mig. Tack älskling!! Hans jobba kompis/plugg kompis är förkyld och Tobbe är det också nu.
Sen så fick jag det också.

Det typiska är att jag sa till Tobbe igår att det var ett tag sen jag var förkyld och alltid har klarat mig undan när Tobbe har varit förkyld. Ja, där fick jag!! Haha!


Btw, så har jag äntligen kommit igång med teorin. Så det går bra nu. Med lite musik i öronen så blir man lugn. Så slipper jag dampa efter 4-5frågor för att jag inte vet. ;)Kommentarer
Postat av: Lindblå

Om Photoshop!

Haha, så där sa jag och Matte också. Att det var länge sen han var sjuk, och att jag varit det mycket på sistone för att vara jag och att han och jag har bytt roller typ. Så tog det 1 dag sen var han förkyld ;) Länge sen btw som jag läste blogg nu, så är lite mysigt att sitta och läsa igenom din på jobbet, hihi :D

13:30 måndag den 3:e okt 2011
http://lindblaa.bloggerska.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c