Ut med Alexander Bard ifrån Idoljuryn!

fredag den 9:e sep @ 21:40
Tyck vad ni vill, men vad faaaan gör alexander bard i idol????
Vad tänkte TV4 med egentligen?

Visst att vara hård mot någon som är tondöv osv. Men att säga att en person är ful osv..
Kämpar inte vi mot mobbing och sånt idag så att samhället blir bättre? Det är jättemånga som har så dåligt självförtroende idag och tänker på livet om dem vill leva eller inte leva.
Jag har ju själv haft dåligt självförtroende OCH självkänsla. Om nån hade sagt att jag var skitful när jag har dåligt självförtroende så skulle jag, DÅ, velat tänka på om jag ville ta mitt liv. För ingen tycker om mig eller älskar mig för den jag är, hade jag tänkt förmodligen. Nää, såna som alexander bard ska inte ens vara framför kameran som visar för säkert 1miljon tittare och säkert så är 75% av dem unga tonåringar som har ett helt liv framför sig.

Alexander Bard borde titta på sig själv i spegeln och ta sig en stooooor funderare över hur han själv ser ut. RYNKGUBBE!! Kom själv till fucking verkligheten för det första innan nån annan ska höra det ifrån dig. Nää usch vilken jävla gubbe. FU!!

Säg vad ni vill över att jag inte är bättre själv.
Men han är en offentlig människa till cirka 1miljon människor medans jag har bara cirka 200-300 personer i veckan som läser min blogg just nu. Stor skillnad!!

UT MED ALEXANDER BARD!!!!
Kommentarer
Postat av: mamma

Om Ut med Alexander Bard ifrån Idoljuryn!

Ja du sötis visst har jag lyckats <3 Ni gör min värld, puss på det. Och nej jag har inte hunnit fixat med bloggdesign än men jag ska fixa det ikväll tror jag, det kommer nog ändras många ggr innan jag är nöjd, hihihi

22:56 fredag den 9:e sep 2011
Postat av: Qbrium

Om Ut med Alexander Bard ifrån Idoljuryn!

jag håller med dig carro. Han förstör hela programet genom att vara rutten rakt igenom. Han är så envis att det inte ens är underhållande mer.

23:43 tisdag den 20:e sep 2011
http://4u-yourspace.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c