Rädd för min dröm?

fredag den 21:a okt @ 10:11

Fredag idag, skööönt!!!!

Inte bra att vara hemma en dag.. jag hade massa tankar över att vara hemma idag men hade ingen ursäkt, så då var det bara att pallra sig upp. Nu sitter jag här och skriver ett presentationsbrev. Det går väl framåt. Så vi får väl se om dem tycker om mig eller inte. De jobb som jag kommer att söka dvs. Dock som jag inte vet nåt om än. Haha!

 

I helgen så är det lan med Tobbes vänner. Just nu så har jag ingen lust. Så vi får se vad jag vill göra på lördag kväll. Jag skulle lika bra sitta i soffan och dricka vin elelr cider med mina vänner och bara snacka skit eller spela nått spel. Aja.. men humöret ändrar väl sig snart och jag bara längtar efter att få en lägenhet. Det är dem största tankarna går åt just nu.
Saker som jag tänker på mest är hur vi ska inreda, vad ska vi ha för stil, ska jag ta det 3dje rummet som mitt eller ska Tobbe ha det som data och spel rum?, hur kommer ekonomin se ut, hur kommer vi att leva, vad kommer vi ha för rutiner, hemmasysslor, kommer jag och Tobbe att komma överens om såna saker, vad det ska bli för mat varje dag, osv... mycket tankar blir det.

Första gången jag flyttar hemifrån blir med Tobbe. Jag kommer att få en sambo.
Tänk om Tobbe och jag gör slut. Kommer jag klara av att kunna bo själv? Rena döden enligt mig just nu. Usch, jag är faktiskt rädd att flytta hemifrån även om jag vill det så HIMLA mycket. En av mina högsta drömmar ska få bli sanna inom en snar framtid. Jag vill visa att jag är självständig, jag vill visa alla att vi klarar oss utmärkt. OJOJOJ!! Inte lätt att vara en tankspridd människa. Haha!!


nää nu måste jag koncentrera mig på brevet som jag egentligen ska skriva på och inte här. Haha!! Skriver mer här än vad jag har gjort på brevet.

 

 

NEJ!! Kram på er och önska mig lycka till <3 ;)

 

<3
Kommentarer
Postat av: markus

Om Rädd för min dröm?

har ju gjort det :P gjorde bilden själv, blev inspererad av "oändligt med bilder" så gjorde en cool bild och omfattade den med att kärlek är mörkt, med tanke på att hur det än går så slutar det alltid illa för en :P

10:52 fredag den 21:a okt 2011
http://diggie.blogg.se
Postat av: Sanna

Om Rädd för min dröm?

Hoppas ni får lägenheten :) förstår att du blir nervös men det kommer gå jätte bra ska du se! :D Btw så kommer inte jag på lanet iaf P: Emile ska dit men jag känner inte att jag har så mycket att göra där :P hehe Men hoppas ni får kul :))

16:16 fredag den 21:a okt 2011
http://sannapergel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c