Syoss Frozen Pearl Blond!

torsdag den 24:e mar @ 20:03
köp inte den här hårfärgen om ni inte vill bli gråhåriga.
Jag var riktig guldblondt hår med skimmer i det.
Men nu är håret matt för att det har blivit grått.

Jävla skit, men man lär sig ju ;)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

Okej, tack så mycket! Tråkigt att det inte funka som du vill, man blir ju väldigt besviken då när man har förhoppningar!:/ tro jag ska teste Mydanna istället då och se om det händer nåt med den. har du hört något om den ? :)

10:17 fredag den 25:e mar 2011
http://calilla.blogg.se
Postat av: Jess

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

Jag har ochså väldigt dålig erfarenhet av Syoss hårfärg med "Dark brown" i stället. Man lär sig som tur är och efter hundraelva tvättar och solens påverkan så blir ju alltid hårfärgen bättre.;)

14:28 fredag den 25:e mar 2011
Postat av: Anonym

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

Tyvärr så har jag inte någon erfarenhet av Mydanna men har köpt en jättebra färginpackning/färgbomd på frissan som även går att beställa på nätet. För mitt hår som skulle bli brunt blev först sotsvart/mörkgrått och matt:/ Så jag köpte en färginpackning som tillför lite röda och varma skiftningar som syns i dagsljus. Blev klart bättre av det. Den vårdar håret ochså, lite dyr går på ungefär 160-210 kr med den hjälper mig och kanske kan hjälpa dig. Den finns i många nyanser:D Revlon utri color creme heter den.

14:52 lördag den 26:e mar 2011
Postat av: K

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

Håller inte alls med!!! Köper den och håret blir kanon bra. Man får en riktigt naturlig färg och inte den där fula gula färgen man brukar få av andra blonderingar

22:57 torsdag den 28:e apr 2011
Postat av: B

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

Jag håller inte heller med. Jag vill varken ha pissgult eller bimbo-vitt, utan ljusblont med en askig ton - och det är precis vad jag får av den här färgen. Det är den snyggaste hårfärg jag någonsin har använt. :) Om man däremot har blekt hår sen tidigare rekommenderas inte asktoner - vilket det här är. Då kan håret ta åt sig för mycket färg, vilket å sin tur kan resultera i gråaktigt/lilaaktigt hår. Kanske det är det som är problemet för dig? Men sen är ju smaken som baken också. :)

18:23 måndag den 24:e okt 2011
Postat av: Nanna

Om Syoss Frozen Pearl Blond!

är det helt säkert att man blir typ "gråhårig" om man färgar med den på blekt hår?

20:41 torsdag den 24:e nov 2011
http://www.nannaah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c