Åsikter om Big Brother deltagarna.

tisdag den 1:a mar @ 16:26
Nu har jag läst flera bloggar som har olika åsikter om big brother deltagarna.
Nu täntke jag komma med mina. Det är rätt kul att alla tycker olika så. Vi är ju inte mer än vanliga människor med känslor liksom.


Vi kan börja med :
Christian - nörden, men jag gillar nördar. Jag tycker det är kul att en sån kom in i huset och var lite speciell. Men jag vill bara se lite mer av honom. Än så länge är han tråkig.

Cilla - Hönsmamman i huset. Ja, hon pratar hur mycket som helst så ingen annan hinner prata emellan. Det tycker jag inte om. Men det är bra med ärliga männsikor i huset. Det ställer till det lite grand.

Nicklas - Jag gillade honom INTE när han klev in i huset. Men nu gillar jag honom. Han är härlig 20 åring som vet vad han vill. Han är underhållande.

Sonia - Den första mörkhyade i bigbrother husets historia. Jag har än så länge inte hunnit sett allt för mycket av henne. Men jag gillar än så länge hennes personlighet i huset. Jag älskade när hon ställde Rodney mot väggen.

Peter - Jag vet inte vad jag ska säga om honom. Han är 33år och jag tror han har 33års kris. Han gillar Sanna skarpt. Varför vet jag inte, hon har uppblåsbar kropp. Det är väl det killar dras till. Jag skulle vilja röra om lite i hans huvud och få honom att bli lite mer vettig för hans ålder.

Jessica - synd att hon lämnade huset. Hon var ju busig och hade sin egen stil och personlighet. Såna personer gillar jag. Dock så gick hon över gränsen med stackars Christian med hans glasögon.

Tobias - Jag gillade inte honom när han inte ens hann kliva in i huset. Men jag har mina starka åsikter som jag inte vill ta upp här, för då kommer jag får stark kritik tillbaka ifrån vissa läsare tror jag.

Katerina - Med henne har jag lite blandade åsikter om. Jag förstår att hon vart helt crazy när hon satt ihop med Cilla. För det hade jag också blivit. Jag förstår om hon vart överlycklig över att hon kunde bajsa. För jag är inte rädd för att säga sånt heller. Sånt snack får man räkna med i TV när dem är instängda.

Simon - jag tror han är nog världens snällaste björn där inne. Dock så har jag ingen mer uppfattning om honom.

Sanna - En uppblåsbara människa. Jag har svårt för såna människor som inte ser hur mycket dem har förstört för sig själva när det gäller utseendet. Titta läpparna. Hon ser ut som en clown när hon pratar bara. Visst, fyll på så du får fyllighet i läpparna, men hennes läppar är riktigt dåliga exemplarer. Tuttarna, jag kan nog lova att hon hade fina tuttar innan hon opererade som till Heidi Montag tuttar. Jag vill operera mig, men jag vill fortfarande att det ska se naturligt ut. Jag tycker inte om hennes utseende. Men jag har som sagt svårt för såna människor. Inget jag kan göra någonting åt.

Annie - Hon är människan som kommer att gå runt och trösta människorna runt om i huset. Den uppfattningen har jag fått om henne.

Rodney - Vad ska jag säga om honom. Varför vill Sanna vara med honom? Vilja ha sex med där äcklet. Han tror han är störst bäst och vackrast. Usch jag förstår om Sanna spydde framför honom ;) Jag HATAR honom. Seriöst! Men han gör väl bra TV.

Sara - Gud vad hon är söt. Jag älskar hennes skratt. Hon är försiktig och stark.

Martin - Han är en charmtroll och han har en snygg kropp. Men lite väl stark självförtroende. Han var bra söt när han skulle gå och lägga sig i en av sängarna. Haha!

Vanessa - Ja, jag vet inte. Hon är rolig och jag bara längtar varenda gång när hon ska ha sex i TV och sen berätta det för killen hon har haft sex med att hon är transvestit. Hon är en spännande tjej med full av hemligheter.

Gurkan och Roza skriver jag om lite senare när dem har kommit in i huset mer och gjort ''kaos'' Haha!!Kommentarer
Postat av: sanna

Om Åsikter om Big Brother deltagarna.

haha jag håller helt med dig om Rodney han är så jävla störig! :P

18:20 tisdag den 1:a mar 2011
http://sannapergel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c