Cykeltur med min älskling!

söndag den 15:e maj @ 18:00
Tobbe och jag bestämde oss för att ta en cykeltur. Dock vart det misslyckad. Tobbe ville motionera och jag ville väl bara ut och cykla och umgås med min pojk.
Sen när vi hade cyklat i 4km och halsen och huvudet gjorde ont så fick jag nog. Det var inte det jag ville. Jag ville njuta av cykelturen med min älskling. Så det vart en massa missförstånd och jag hann knappt se mig omkring för vi skulle cykla så fort på en ganska så grusig väg. Det var inte lätt när man inte har cyklat på några år känns det som. Det var rullgrus och sen så har jag smala däck så man hade inte så bra balans.
Så vi bråkade hela vägen hem. Jag var tvungen att gå halva biten hem för att jag hade så jävla ont i hals och bakhuvud av nån anledning. Vätskebrist förmodligen. Jag vill inte gå in i detalj vad vi bråkade om. Men jag har iallafall motionerat idag..


Tobbe pumpar i luft i däcken.
Här ser ni skillnaden på däcken. Tobbe har den röda och jag den blåa.


Aha, vad det såhär det såg ut!! (ironi)
Nä, men det var meningen i mina tankar och planering att vi skulle ta en fridfull och kanske romantiskt tripp med cyklarna. Men kanske samtidigt motion som gjorde det roligt.
Därav så vart det missförstånd.


Här är jag innan jag dog av hjärtklappning. Fy fan vad det gjorde ont i hjärta, hals och bakhuvud. Tobbe förstog inte att jag har sämre kondis än honom. ;)
Ni anar inte.. JAG HAR VERKLIGEN SÄMST KONDIS!!Kommentarer
Postat av: Issa trönnblom

Om Cykeltur med min älskling!

Hejsan! Just nu har jag två tävlingar uppe på bloggen där man kan vinna ett valfritt smycke och brilliant smiles nya blekningstandkräm. Gå in på min blogg och klicka in på kategorin tävlingar om det låter intressant! http://tronnblom.blogg.se Ha en bra dag :)<3

18:42 söndag den 15:e maj 2011
http://tronnblom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c