Lär dig älska dig själv!

lördag den 18:e jun @ 00:42
HALLLUUU!!

Jag tänkte skriva lite det Paow skrev om Egoina i sin blogg.
Egoina gör det rätt genom att folk ska skaffa självkänsla/självförtroende. Men hon kanske visar det på ett fel sätt. Det är som Paow skriver att det inte är nyttigt att äta pizza, godis, chips gräddsåser osv.. Man kan unna sig det ibland. Sen så har alla helt olika kroppar. Ingen är sig lik som den andre. Alla har olika fett förbränningar. Egoina visar att hon käkar onyttigt ofta men hon är ändå normal. Men då kan vi se också hur hon mår i kroppen.
Bajseriet fungerar inte som det ska, större risk att få diabetes, gluten och laktos. Det blir dyrt när ni drabbas av sånt. Gluten mat är inte billigt osv..
Men och andra sidan så kan inte vi veta hur någon av bloggerskorna lever i verkligheten. Vi läser ju trots allt deras bloggar och man skriver ju inte allt i den heller.

Nu är inte jag så nyttig av mig heller, men jag har börjat tränat lite grand och jag FÖRSÖKER hålla mig till godis på helgerna. Men det är inte lätt som sagt.

Jag tycker ni ska ta åt er från dem båda storbloggarna. Lev sunt men unna dig när du VILL och var nöjd som du är.
Jag ska börja lägga upp lite bilder på mig själv i dem vinklar som jag inte tycker om när det är bilder som tas. Börja ni med och börja älska er själva istället. Jag lovar att killarna/tjejernaa fallar lättare för en då. Men lagom är alltid bäst att utstråla.


Här är en bild som jag inte har lagt ut någonstans som min pojkvän tog bild på, en kväll när det var fest.
  • Jag hatar den här profilen på mig för att, när jag är väldigt glad så visar jag tandköttet och ler så förbannat fult.
  • Jag tycker inte om min näsa i profil.
  • Sen så tycker jag att jag ser ganska så platt ut i ansiktet.

Men det är så jag ser ut, jag måste lära mig att leva med det. Min pojkvän och familj älskar mig ändå för den jag ser ut att vara. =) <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c