Människor är dumma i huvudet och jag bryr mig?

lördag den 29:e jan @ 14:35
Jag skrev nyligen ett logg inlägg på facebook.
Den lyder såhär: Varför ogillar killar när man öppnar käften. Har inte vi något liv, får inte vi säga våra åsikter utan en massa pikar tillbaka?. Jag börjar tröttna.. :(

Det är jämnt så.. killar säger jämnt att tjejer snackar skit. Men inte fan sårar vi vänner och så?
Ja visst jag kan ogilla till exempel nu när Sara vägra vakna inatt för att jag och bea skulle få lite mer plats. Men OCH.. bara för det så ogillar jag ju inte henne. Det är ju liksom min vän. Min allra bästa vän <3
Jag har inte alltid varit den som hör av mig eller så till vänner. Jag vet att jag är dålig på det. Men det betyder ju inte att dem ska ogilla mig som person eller hur? Alla har ju våra brister men jag älskar ju mina vänner för att dem har dem är bristerna.

Visst vissa personer går man ju absolut inte överens med. Men sluta umgås med varann då??
Jag blir så sjukt irriterad. Jag tog upp det med Tobbe här om dagen men han fattade ju såklart inte. För han är en sån människa. Då förstår man inte. Han förstår inte att han och hans vänner är så mot varandra. Visst var det mot varandra. Men acceotera att alla är olika och var dryg emot mig. Försök hitta det ni kanske tycker om ist. Egentligen så är det killarna som lägger ganska så mycket tid vad som dom inte gillar hos tjejer?
Medans dem flesta tjejer lägger mer tid på hur vissa killar är snygga och hur snäll han var den kvällen och han gick det att prata med om den saken. ( wohow, vilket under ''typ'')

Japp nu lägger jag energin på det här. Men jag har ett taskig självkänsla och försöker att bygga upp den. Men det är tack vara alla olika kön och människor som förstör ju. Vill vi det??
Nej, vi är riktigt taskiga ''djur''. Värre än Lejon om man nu ska jämnföra så.. Vi männsikor är så psykisk påfrestande på alla människor.

Jag blir iallafall så irriterad så jag börja gråta av ilska här om natten. Finns så mycket folk som har sårat MIG. Innan jag fick börja tänka att inte ta åt mig så mycket.

Jag har nog egentligen världens bästa vänner. Jag träffade mina vänner som jag hade otroligt bra kontakt med innan jag träffade min nuvarande pojkvän. Tur som det är så börjar jag få fötterna på jorden igen. Sakta men säkert. :)Kommentarer
Postat av: markus

Om Människor är dumma i huvudet och jag bryr mig?

jag har inte ens planerat att festa med dig ju :D jag ska inte heller maxa ikv så det så :)

14:44 lördag den 29:e jan 2011
http://diggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c