Avreaktion!

torsdag den 20:e jan @ 02:43
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig.
Ska försöka sova inatt och hålla tummarna på att snickarna inte kommer imorgon igen.

Dem där snickarna är nog dem mest irriterande människorna på... jag vet inte vad..
Jag har nog sagt dem fulaste orden som finns när dem har kommit hit och bankat, borrat, spikat, sågat, spela radio och massa annat jävelskap.
Usch, jag har velat gått ner naken och skrämt iväg dem och klippt sönder allt som dem har med el uttag till.

Jaa, så jävla fucking less är jag på dem som stör min sömn som dem gör.
Alltså, vakna av irriterande ljud varje jäkla morgon. Jag vart så jävla sur när ''nån'' kom och tuta med en jävla tutjävel när jag och tobbe sov för något år sen.
''Nån'' säger att det bara var ett skämt. Visst ett skämt för ''nån'' men inte för mig och då jävlar så får den personen höra mitt jävla klagande också. Om man ska ha roligt så får man ta skiten också..
Min dag blir lätt förstörd om jag vaknar av irriterande ljud.Förut när jag bodde hemma hos mamma så hade jag en radio som väckte mig varje morgon. Då var det iallafall härlig glad musik. Så skötte man den där skolan den tiden.
''Tur att man inte går i skolan längre''


Japp, ni får nog ta lite skit ifrån mig när min mens sätts igång om någon dag. Tror inte dem där pms pillrerna fungerar på mig iallafall.
+ jag är sjuk och jävlig också då tär det på mig.


och ni får ursäkta igen att jag avreagerar på bloggen istället. Jag tycker synd om Tobbe som ska lyssna på allt skit jag säger ibland.

Snickarna var en sak som jag ville klaga av mig på men egentligen så finns det nånting annat som jag vill klaga av mig på som kanske inte alla ska veta.
Jag skulle kunna skrika mot den personen som har sårat mig. Skrika så fula ord så att den personen aldrig ens skulle vilja prata med mig igen, fast vi pratar inte så mycket just nu iallafall. Så jag klarar mig ändå och har ju ändå mått bättre än på länge.

Det kanske inte verkar så just nu.. men jag gör det! :DHoppas det är lite komiskt att läsa när nån har lite smått utbrott. Skönt bara!
Skönt att alla inte känner mig som kan påverka mig med sina kommentarer om att jag är störd.
Alla är nog störda innest inne på olika sätt.


Nej nu säger jag godnatt, nu har jag fått talat ut igen. <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c