Day 08 – A moment

torsdag den 3:e feb @ 16:54
Ett ögonblick!

Det va på midsommar för några år sen. Då tog jag med min bästa vän Sara och vi skulle fira tillsammans. Jag ville visa hur siggefora campingen va när det var som roligast.
Då hade vi också en trampmoppe som Magnus ägde. Mammas kille alltså..
Vi fick låna den och vi körde lite och vi fick inte skjutsa varandra men vi gjorde det ändå när vi hade kommit en bit ifrån campingen. Vi körde lite och lite till och lite till.
Vi hade bara en hjälm med oss. Det var min tur att skjutsa Sara. Jag började köra, 500 meter bort så stannade jag och bad om hjälmen. Sen så körde jag igen och sen så vart det svart bland mina ögon. Sara sa nånting då. Hon sa att jag körde för nära kanten. Sen så vaknade jag precis innan vi kraschade. Japp vi krascha. vi flög några meter bort. Det tillfället så var det tur att jag hade hjälm. För om inte jag hade haft det så hade jag haft hjärnskakning eller om det hade gått mer illa, varit död?
Sara landade på mig så det var ju jättetur det också. Dessutom så hade inte hon någon hjälm. Det är ju ännu värre.. vi hade verkligen änglavakt. När vi vakna upp ifrån kraschen igen så fick jag panik. Jag förstog vad som hade hänt och jag ser Sara krypa upp ifrån diket. Hon hade jätteont i knäet. Jag sprang till henne och sa att hon skulle ligga still. Jag sprang till Moppen och stängde av den. Moppen såg hemsk ut, vi såg hemska ut. Skräckslagna..
vi hade också tur att det va en tant och en gubbe som kom med bilen förbi oss. Dem såg att vi hade kraschat och körde oss till campingen igen och där ser mamma oss att kliva ut ifrån bilen gråtandes. Mamma vart naturligt vis rädd men mamma hanterar alltid saker och ting så bra för att man ska bli lugn. Sen så satt jag och sara i förtältet och typ grina och prata osv.. Sen så minns jag inte vad som hände senare om vi gick och la oss eller inte.

Men det är ett ögonblick idag som man har lärt sig nånting utav. Nära döden upplevelse.
Jag fick även uppleva den med min bästa vän. Idag så är vi så knäppa att vi skrattar åt det.
Men både hon och jag har ju ändå lärt oss nånting av och fort en värdefull erfarenhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c