För alla hundägare!

torsdag den 25:e aug @ 20:20
Bråk, bråk och bråk.. inget ovanligt här hemma just nu.
Både jag och Tobbe är lite nere just nu på grund av en massa olika skäl.
Så då nöter vi på varandra osv.. men vi har våra fina stunder också. <3
Som igår.. när jag blev lite ledsen efter en diskussion med Tobbes pappa och mamma. Då tröstade han mig så fint<3
Dem har rätt men vi har också lite rätt vi med. Men dem lyssnade inte riktigt på det.


Nu måste jag fråga er läsare som är kunniga om hundar. Alltså väääldigt kunniga om hundar och levt med det och har lagt all energi till hundar.
Det är såhär att en av hundarna som bor här hemma har riktigt svårt för mig. Han har också väldigt svårt för Tobbe även om Tobbe alltid har bott hemma och är uppväxt med honom. Tobbes syster har flyttat in under hos oss nu, som dem har renoverat. Så nu bor hennes hundar under oss och ''Neo'' som inte tycker om oss, morrar alltid lite lätt när vi springer på toaletten eller går igenom osv.. Vi har sagt flera gånger att vi inte vill ha Neo hos oss. För han kan lika bra bo inne i huset som han alltid har gjort tycker vi. Men då säger Tobbes far att ägaren inte får bryta kontakten hos sin hund så dom måste sova under samma tak. Han är dessutom aktiv med agility och andra olika saker. Hon sover BARA här om nätterna och är inte här på dagtid.

Så varför kan inte han sova inne i huset medans hon sover i det andra huset?
Varför har han inte äntligen vant sig med mig som har bott med dem i 3års tid?
Han morrar och tokskäller så fort jag kommer och jag har ALDRIG gjort honom något.


Det är lite synd, för han har gjort så jag är lite rädd för hundar nu. Mitt hjärta bankar väldigt fort när jag hör en annan hund skälla mycket. Neo är jag inte lika rädd för men jag har fått en enormt stor respekt för hundar. Så om jag skulle skaffa en hund så tror inte jag att jag skulle klara av att uppfostra en hund. Tyvärr! ..och jag skulle vilja ha en liten hund i framtiden.

Hunden är en belgisk fårhund och dem ska tydligen vara lite knäppa i kolsvängen. ;)
Jag har träffat andra likadana hundar och dem har varit jättesnälla. Men jag har varit försiktig.
PS. Det här är en av anledningarna som har gjort att jag har varit down. Därför jag tycker det är så skönt att komma till stan för då blir jag automatisk glad. Det har jag märkt själv.

Vi måste hålla tummarna för att Tobbe får ett jobb snart. Jag har också skrivit ut en massa CVn så nu ska jag också ut och söka som en galning. =) Sen så kanske vi äntligen kan få flytta.Kommentarer
Postat av: mamma

Om För alla hundägare!

Men det där med att Neo måste sova hos sin matte är väl ändå lite överdrivet, en hund som har sovit i samma hus hela tiden bryr sig ju inte.. C kunde ju lika gärna ha åkt i väg och jobbat på natten det fattar väl inte hunden att hon sover nån annan stans, haha

22:52 torsdag den 25:e aug 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c