Vänner är underbara!

söndag den 14:e aug @ 16:48
Usch igår var det ingen bra dag så fort jag kom hem till Tobbe. Irriterad och grinade lite grand men var tvungen att hålla tillbaka tårarna på grund av sminket som jag redan hade hunnit sätta på för kvällen. Jag höll mig ganska så låg på festen igår och drack bara 6cider och en shot. Det räckte för att jag skulle ha kul och det känns underbart när det finns människor som gör en glad. <3 Allihopa!
Så fort jag kom dit så gjorde folket mig på bättre humör. Tyvärr så syns det ju på mig om jag är lite låg. En kompis som pratade med oss först när vi kom dit och sa att jag skulle sluta se så sur ut. Haha! Han genomskådade mig direkt. Så det var ju bara att anstränga sig ännu mer. Men sen så behövde jag inte anstränga mig. Jag blev verkligen glad sen och det är ju det skönaste känslan som finns.

Natten innan så var jag hos en kompis och det var så skönt att få prata av sig med henne osv..
Vi pratade till kl 4 på morgonen och sen insåg vi att vi måste sova. Haha! Vi hade det jättemysigt. Vi pratade och pratade och sen så kollade vi på 3 filmer och sen så fortsatte vi att prata.
Med min pojkvän så kan jag inte riktigt prata och prata och prata med. För han har inte så mycket att säga. Hehe! Jaja..

Lördagskvällen var riktigt roligt och jag sprang ju som vanligt runt och pratade med alla. Typiskt mig! Om jag kunde göra så när jag var helt nykter. Men det vågar jag inte, för då tänker jag ju för mycket på vad dem tycker om mig osv.. knäppa jag.

Jag kan ju berätta också medans jag skriver ett långt inlägg att min pojk har varit på en arbetsintervju. Vi hoppas på att det gick bra och håller tummarna på att han har fått jobb. Just nu vet jag inte riktigt vad jobbet heter. Men det är nått som programmerare. Det låter ju kanon. För då finns det kanske lite hopp om att flytta in till stan äntligen. Men först ska vi ju såklart hålla tummarna på att Tobbe får jobbet först. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c