Sala Stadshotell = Stort minus!

torsdag den 11:a aug @ 20:02
Hej!
NI vet ju som sagt att det inte har varit några bra dagar dem här veckorna.
Det finns ju såklart kvällar då jag är superglad men då träffar jag snälla vänner som får mig att tänka på annat. Igår var en jättetrevlig kväll hemma hos Tobbes vän Johan. Underbart!
Dock så kan ju Sala Stadshotell stoppa nånting i arslet.
Den nya ägaren är ju bara dum i huvudet och kastade ut en av mina vänner för att han ville köpa 3 shotar till sina vänner som stog bredvid. Ägaren är ju bara helt jävla dum i huvudet. Han kan inte blanda drinkar och inte vara trevlig mot sina kunder.
Han förlorade 5-6kunder igår på grund av det som han gjorde.
Jag var inte där och såg inte händelsen. Men vakterna skämdes över vad som hände men dem måste göra sitt jobb för att få ha jobbet kvar och det är fullt förståelse.

Men vi gick hem i tid igår iallafall. Så det blev ju billigt för mig och Tobbe. Det blev inge grogg och nå öl på det så vi var ganska nyktra när vi kom hem. Skönt!
Så jag har mått bra idag. Great!

Så om ni ska komma på besök i Sala så får ni komma i september när dem öppnar en ny krog bredvid. Då får ni gå på den krogen istället för sala stadshotell.


En bild ifrån förra sommaren.
Jag tycker om bilden för att den känns lite somrig, busig och jag minns att det var så mysigt att sitta på taket med min älskling kolla på utsikten och prata om allt möjligt<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c