Lördagens händelser!

måndag den 18:e apr @ 09:01
Hej, i helgen så var det meningen att det skulle bli en vilohelg.
Men det vart tvärtom istället.

I fredags så överaskade jag Tobbe med tända ljus och blommor hemma hos honom. Första gången jag har kunnat överaska honom så bra. Han har ju alltid haft sina aningar att jag har haft nå fuffens för mig men inte den här gången.

I lördags så vart det grillning hos Gurra. Kyckling och kroketter med beasås blev det för mig och Tobbe. Sen efter det så blev det lite snack och skön kväll hos Gurra helt enkelt. Sen på efter halv 10 så åkte vidare till Västerås och vi skulle till sigurdsgatan. Men där var det fullt med personer så vi fick inte komma in så vi till strike. För där var Jens och spela med sina arbetskompisar. (discobowling)
Efter det så gick vi vidare till blue moon men dem  hade stängt av halva så det var jättetrångt så vi gick vidare till pitchers eller hur det stavas. Så där satt vi en stund.

Tobbe måste as dåligt då, han/vi tror att han blev matförgiftad. Han var alldels blek i ansiktet.
Jag ringde runt till folk. Jag till och med väckte folk. Ah tobbe bad mig verkligen att ringa efter skjuts. Han viskade i mitt öra och sa.. ''fixa bara skjuts så jag får komma hem''.
Han hade en sån magknip och han spydde.
Jag fick inte tag på någon, så vi fick vänta på 2bussen. 2timmar fick vi vänta. Sen när vi kom hem så ringde vi taxi så vi kunde åka till Tobbe. (han bor ute på landet)

Det var den kvällen! Hela kvällen var riktigt najs förutom att Tobbe blev dålig då. Jag tyckte så synd om min älskling<3


Gurras fina bar i garaget.


Det brinner på betonggolvet.
Varmt och skönt blev det.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c