De roliga har gått över!

onsdag den 29:e sep @ 22:15
Efter vad man har läst på de här roliga som har blivit jag vet inte vad av de hela.

Så inser jag bara ännu mer hur mycket jag älskar min pojkvän<3
Han är den bästa människan, och jag älskar den mannen.

Han har aldrig gjort något dumt, han bryr sig så mycket om mig, han finns för mig, han låter mig verkligen att få vara en liten prinsessa.

Jag frågade honom om han skulle tillåta mig att gå på strippklubb. Då sa han: Ja, men bara om du går med en vettig person.
Då skrattade jag. Hahaha!
Han vet att han aldrig skulle få gå på en strippklubb med sitt grabbgäng.(så nu vet ni de då om Tobbes vänner läser de här)
Aldrig i hela mitt liv, han ska inte se några andra brudar halvnakna/helt nakna. Varför ska han bli tänd på dem när han ska bli tänd på mig bara.

Usch, vad jag inte skulle duga då. Gud vad jag skulle gå under av de.
Folk på de forumet skriver de ena och de andra om att, de är såklart att pojkvännen ska få går på strippklubb med sina vänner. Tänk om hans vänner tycker han är tråkig och du är så tråkig flickvän du kan bli och blablabla och blabla.
NEJ de får han inte. Jag är inte tillsammans med hans vänner, jag är tillsammans med min pojkvän och de får dem och han acceptera. Annars så är de tack och adjö om han lyssnar på sina vänner när de gäller den biten.(haha, nu klickar dom för fullt på mitt namn här på stylesearch forum, har nyss kommenterat och tyckt till hur jag tycker)


Nej nu ska jag se va dem skriver, sen så ska jag fan ta bort övervakningen av den diskussionen. Jobbigt att börja bli irreterad av vissa personer.
Egentligen är ju de ganska dumt. Dem har ju sina åsikter. Men de är de att dem försöker övertyga om att de är hur lungt som helst att ens pojkvän att gå på strippklubb.
Nej, för vissa är de inte de och så är det!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c