Dagens åsikt!

torsdag den 28:e okt @ 16:04
Hej, jag läste nyss min brors blogg. Han skrev nått vettigt som stämmer helt och hållet om man tänker lite längre, och de gjorde han. 

Såhär skrev han:
''TJA! :D läste en kommentar på facebook där det stog att den här snubben längta tills han var 20 så han kunde gå på bolaget.. hm jag tänkte såhär. Varför längta efter att man kan gå på bolaget när man kan längta till att gå ut skolan och kunna skaffa jobb, så man kan tjäna ihop pengar till en egen lya där man sen kan bosätta sig och bara leva sitt liv, bolaget och allt sånt där kommer ju med tiden, att ha ett jobb och en egen lägenhet är ju något man hellre vill ha än att kunna köpa lite alkohol ifrån bolaget haha gå till en rolig pubb ist ;)''

Här har ni hans blogg också!

Håller ni inte med om de? 
Jag vill så gärna skaffa en egenlägenhet i stan och ta mig precis hur jag vill och mina vänner kan KOMMA TILL MIG ist. (lat som jag är, men jag kan bjuda på fika) ;)

Självklart så längtar jag att få fylla 20 nu när jag kan få köpa alkohol själv. 
Men jag längtade aldrig riktigt när jag fyllde 18 och börjar räkna ner till 20. Nej, de är lite väl för min del. Dock så längtar jag nu att få fylla 20 och ha party och allt. MÅSTE PRATA med mamma hur jag ska göra och vara så jag kan skicka inbjudningar så folk inte planerar in nått annat. 

 

Jag fyller den 18november!


Kommentarer
Postat av: markus

Om Dagens åsikt!

hihi :D

16:09 torsdag den 28:e okt 2010
http://diggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c