20års fest!!!!

måndag den 25:e okt @ 18:23
I helgen och i veckan så sätter de igång igen. Nu är min arga vecka igång. De märkte min pojkvän av redan i torsdags då allt negativitet började sätta igång och började klaga på verkligen allt.
Jag hoppas att ni har tålamod den här veckan.
Men nånting håller jag på att planera den 20 november. Håller på att planera 20års fest.
Jag förtjänar FAKTISKT en sån. Ska snart göra bjudningar men håller koll på vart vi ska vara nånstans bara. Vill ju ha fest för som som inte har fyllt 18än och sen är de 30+ den helgen så dem som är över 30 får ju gå till hotellet. Men jaa, jag hoppas att folk vill komma. Vill att de ska komma mycket folk. Om nån vill ta med sig nån till exempel så får dom naturligt vis fråga.
Jag bits inte!

Aja.. de kommer att komma ett evenemang(stavning) på facebook vilka som jag bjuder i första hand. :) Aja.. ska inte säga så mycket.

Min bästa vänner är naturligtvis välkomna<3
Sara Vivas och Natalie Lindström<3Jag vill ha ett party och fira mig ordentligt nu. Jag har inte firat mig själv på 2år och senast de va riktigt roligt. De va då när jag fyllde 17år. Så nu ska jag banne mig fylla 20 och springa till bolaget med mitt nya snygga legg. Snygga och snygga. Bättre bild nu än då när jag va 14år när jag tog de legget. Men nu är de ett nytt. NAAAAJS!!


Hoppas man får lite hjälp av vänner och pojkvän om lite tips och råd.

(bästa är ju om man hade fått ett eget ÖVERASKNINGSPARTY)
Kommentarer
Postat av: m

Om 20års fest!!!!

FYLLER DU ÅR SYSTER :D<3

21:27 måndag den 25:e okt 2010
http://diggie.blogg.se
Postat av: saritavivas

Om 20års fest!!!!

<3

09:54 onsdag den 27:e okt 2010
http://sarylicious.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c