En dag i Uppsala<3

tisdag den 12:e okt @ 23:48
Nu kommer det lite bilder från igår.
Lite mysiga bilder för mig iallafall.This is me!
Jag dricker varm choklad på morgonen.
De va lite kallt ute så då passade att få gratis choklad på Café Jernvägen i Sala<3
När jag kom till Sala så gick jag till Pappas Jobb.
Vart lite besviken hur deras kontor såg ut den här gången.
Aja.. Men pappa skjutsade hem mig till Farmor och hon vart super glad och bjöd på mat och glass och lite busspengar<3
Snäll min Farmor är.Så jag begav mig till Gamla Uppsala där min Pappa bor och träffade min underbara syskon<3Min syster har en rosa cykel. Jag vill också ha en sån. Haha!
Aja.. när jag kom till G: Uppsala så gick jag och lillasyster Maja till frittis och hämtade lillebror Martin. Han vart så glad så han skrek runt till alla sina kompisar att han har en 20årig storasyster. Dem trodde inte honom innan när han sa att hans största syster skulle hämta honom. Men nu gör dem de. Sen gick vi hem och tog lite mellanmål och sen så cyklade vi till Grändby och träffade min stora syster.Min lillasyster som är lika lång som mig när hon har högklackat. Haha!
Hon skulle gå lite som en modell. Söta unge<3


Här har vi Martin som också ville prova lite högklackat. Haha söta unge nr2.
Här har vi NÄSTAN alla mina syskon. Min lillebror nr1 fattas. Sen så är hela min syskonskara hel. Dock inte för min allra största syster dåra. Hon har fler syskon på sin pappas sida.


Mysiga ungar! Dem sprang och gömde sig för mig när jag ville in på HM och titta på kläder.
Då tröttnade dem på mig och gömde sig för mig. Då va jag ju tvungen att leta reda på dem ju för dem är mitt ansvar. De va lite jobbigt!! Men aja.. dem fick sin glass och sen cyklade vi hem trötta och hungriga. Sen hände de inte så mycket mer än att jag lyckade övertala min pojkvän att hämta mig på natten. Ville sova kvar också men ville ändå sova länge och med min pojkvän. Tråkigt att vara ifrån sin pojkvän en hel dag. <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c