En evighets skrivande!

torsdag den 7:e okt @ 01:42
Nu är de natt blogg på G igen.
Men nu tänkte jag bara skriva ner mig lite. Jag lovar att de är glada saker den här gången. :D

- Jag börjar med att säga. Imorgon så ska jag ta mig till stan nu när min älskling är hemma.
Ska nämligen kolla vart man kan fotografera sig så man får en bild till sitt nya legg.
Den går ut den 17oktober och då måste jag ha ett nytt. För då kan jag varken gå ut på krogen eller köpa alkohol på bolaget när jag fyller 20 i november. Så de ska fixas på nått vis.

- Sen så ska jag ringa min kära far och fråga om de går bra om Tobbe och jag sover hos honom den 15oktober då jag och min Tobbe firar 2år. Då blir de middag och bara en massa mys och fokus på oss bara. Gud så underbart. Jag bara längtar. Såna dagar är så underbara när man bara umgås med varandra och inget annat kommer i vägen. Som till exempel en dator, eller nått annat.

- Sen så ska jag mejla lite imorgon till min jobbcoach. Ska mejla över mitt CV, Personligt Brev och Ansöknings Brev. Jag måste komma ihåg att fixa och skriva lite referenser också.

Sen så va de nått annat som jag fortfarande inte kommer ihåg som jag skulle skriva upp på en lapp. Men aja.. inte sååå viktigt än.Nu skrev jag en påminnelse till er och varför. Hehe! De gör ingenting.
Shiet, man får verkligen ont i nacken när man sitter framåtlutande såhär. Duktigt Caroline.

I helgen ska jag jobba. Både lördag och söndag har jag valt att jobba.
Men de är för att jag vill jobba med Liena på lördagen. De va EVIGHETER att jobba med henne. Sen på söndag så är de OB och de gillar ju vi. Sen så är de sjukt skönt på söndagar för de är precis lagomt med folk som fikar och så.

Ska man verkligen behöva försöka tänka efter om vad man ska skriva om.
En annan sak som jag kom på under tiden jag skrev den där meningen va att vi har ju ett kylskåp uppe i vårat lilla rum hos Tobbe. Där har vi även fått lånat en skiva. Som blir en bänk när man ställer den ovanpå kylskåpet. Jätteskönt, för nu har jag köpt bröd och baconost. Hur gått som helst. Så nu slipper man gå ut i blåsten för att komma in i huset som Tobbes föräldrar på i. Då slipper vi störa dem för dem har lite knäppa hundar som inte fattar att man ska vara tyst på nätterna när folk sover. Jag har även köpt plastknivar som man kan bre med. Jag vet inte hur de stavas. Men skit samma. Måste skriva en annan sak också innan jag glömmer bort de.

Nu har äntligen Snickarna kommit hit och tittar hur de ser ut på mellanvåningen. De ska bli ett kök, sovrum och nytt badrum med tvättstuga i ett. Hoppas de hinner renovera väggarna väääldigt snart för de är redan 13 grader där nere nu. Kan ni tänka er när man ska ner på toaletten. Man hinner förfrysa fötterna innan man har satt foten på golvet. Hahaha!
Sen springer man upp till sängen för att värma sig under täcket. Brrr! De är inte lätt..
Nu ska man bara fixa de fördömda körkortet som är så jäkla tråkigt. De är bara teori som jag behöver träna på. Men de är så tråkigt. Efter att man har kommit halvvägs med frågorna på datorn så är man vimsig i huvudet och trött och gäspar. Usch hatar att läsa och lära mig på de viset. JAG VILL UT OCH KÖRA BIL!
De är så kul. Synd att min pojkvän har fram till midsommar kvar innan han får köra med mig. Men han vill att jag ska ha körkort innan de. Mamma har Automatbil och de är ju de dummaste man kan ha. Att hon ens valde den bilen. Aja.. de finns sina förklaringar dock.
Jag bara längtar till att Tobbe får övningköra med mig. Då kan jag få köra jämnt och så kan de även bli kul att träna teori när man får köra emellan. Då kanske man får mer längtan att klara det.

Nu ligger min pojkvän och snarkar i sängen. Kanske är dags för mig att gå och lägga mig också. De va skönt att skriva lite. Dock så kommer de inte va nå läsare som kommer att läsa de här inlägget. För att de är för jobbigt. Men de är just såhär jag är.

Till exempel så kan jag bara ligga i flera timmar i sängen och bara tänka på framtiden och andra saker. Dock så tänker jag för de mesta negativa saker. Men de jobbar jag på. Min pojkvän är på min sida och jag säger mina negativa tankar men han kan vända om de IBLAND så de blir bra tankar istället. Jag kan tänka på vad Tobbes kompisar tycker om mig, varför jag har blivit som jag har blivit efter att jag vart tillsammans med Tobbe, varför jag inte bor hemma längre, varför jag kan tycka de är jobbigt att komma hem där de finns regler.
Aja.. de var mest mina snälla tankar. Sen kan de komma tankar som är hatiska, glada och motiverande.
Jag är som sagt en tänkande människa. Jag pratar inte för mycket om jag inte blir just då pratglad och flummig. Men då är jag ganska så trygg just då.

Nej, jag skulle ju gå och sova. Har så ont i nacken nu. GODNATT <3Här har ni kylskåpet.
Nu har jag fixat tyget så de se inte ut så längre. De är fint inspickat med nålar.
Goood!


Kommentarer
Postat av: markus

Om En evighets skrivande!

hehe ja, men första vart snyggast :D

17:14 torsdag den 7:e okt 2010
http://diggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c