Tacos är inte gott!

fredag den 1:a okt @ 18:48
Fredag fredag, vad gör man en sån här dag?
 
  • Tacos är inte gott så nu måste jag laga mat till oss som vi båda gillar.
  • De finns inget att göra ikväll.
  • Jag ska inte jobba imorgon. Jag ska jobba på söndag ist men de gör inget. OB tillägg :D

Min fantasi är inte som den ska vara.. eller jag har aldrig nå bra fantasi. Så jag har ingen aning vad Tobbe och jag ska hitta på ikväll. Tobbe har inte nå bra fantasi heller men han orkar inte tänka heller ;) Hehe! Så vi båda är lata och vet inte vad vi ska göra.


En annan sak är att jag har skrivit väldigt mycket låånga inlägg med mycket text.
De gillar vi inte.. De är ändå inte folk som läser sånt. JAG gör inte de. Om de är för lång text så bläddrar jag ner till nästa inlägg när jag tittar på bloggar.Vad kan man laga för mat ikväll då?

Mamma har ju redan ätit så de är försent att ringa henne och om jag hade frågat henne vad dom skulle äta så skulle hon bara säga åt mig att laga mat åt hela familjen. Det pallar jag verkligen inte. Vill liksom äta mammas mat, och hon tycker ju att jag aldrig är hemma och inte har nånting för mig om dagarna kan laga mat. Men NEJ! Jag tänker inte göra de. De är ju jävligt roligt att komma hem och hälsa på när man får såna uppgifter när man inte ens bor hemma längre.
Dock så va de ett tag sen jag lagade mat. Men de är för att jag har varit snabb att vilja åka igen för att man inte orkar. Nog pratat om de.. De är ju egentligen privat!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c