Adjö Världen!

söndag den 28:e nov @ 21:06
Hej, nu var det 3 dagar sen jag skrev.
Vet inte riktigt varför jag inte har skrivit nått. Har också sett att jag kan skriva i min mobil till bloggen också. Det är ganska så najs. Men de kostar som sagt så det är inte värt det.

Idag så är det 1:a advent och de är den här helgen som har varit EXTRA mysigt bara för att de är nära till jul. UNDERBART!!!Tänkte visa min kalle anka samling. Jag bara älskar honom. Nu har han äntligen fått hyllor  igen efter mammas flytt. Sen så fick jag ännu mer pocketar av min pojkvän i fredag. Så nu borde samlingen vara nära 200 eller över 200. Ojojoj, jag har mycket att läsa. Dock så är jag inne i min period att jag slösar pengar på en massa skvaller tidningar.
Tidningarna jag köper är VR, Hänt Bild, Veckans NU, InTouch. Mina absoluta favoriter, sen så är mina reserv Solo, Poschblabla och Chich.
Jaa som sagt så är jag en samlare och slösare. Sån kommer jag alltid vara och så är det.Nu är det lite fint hemma hos oss. Mysigt ju, och iår så är det första gången jag har en adventstake eller vad det heter. Har pyntat den med röd mossa och sen med röda och silvriga glitter bollar. Älskart!!

Imorgon så blir det västerås med angeliqa. Det blir att julshoppa för min del. Usch ser inte fram emot när pengarna kommer att rinna mellan fingrarna den här månaden. Men de är skönt att man har lite pengar.
Nej nu ska jag dra Tobbe ur bilrejs tittande och titta lite på How I Met Your Mother.
ASNAJS Serie..

Btw så har jag smakat på musslor för första gången och måste faktiskt säga att det inte var någon höjdare, men bläckfisk är gott om man friterar det.Kommentarer
Postat av: markus

Om Adjö Världen!

mycke skit det där syster<3<3

00:01 måndag den 29:e nov 2010
http://diggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c