Dagens åsikt - bloggare!

tisdag den 16:e nov @ 14:56
Hej nu tänkte jag komma med min åsikt igen.
Jag har inte läst dem stora bloggerskorna på flera dagar nu och har missat flera sidor som dem har skrivit.
Men nu när jag har tänkt efter så har många som har varit på topp börjat spåra ut.

Kissie - Kissie skriver om sin pojkvän och förvirrar sina 1000000 läsare. Hänger ut stackars Paow som gjorde ett misstag och de är ju Paow och Hugos grej..

Kenza - Kenza är den som fortfarande håller sig stadig på sin blogg. Hon har sin pojkvän och sin älskade hund Armani och sen har hon sina kollektioner och sin show. Så jävla underbart liv hon måste ha.

Foki - Foki är också på normal låga som Kenza. Hon har sin dröm att flytta till thailand igen som hon kommer att uppfylla ganska så snart. Det är jättekul, dock så är det tråkigt att hon inte kommer att vara i sverige och ge en massa tips om svenska hemsidor som hon beställer på. Aja.. jag hoppas dock att hennes thailändska kläder kommer nå till Sverige.

Paow - Hon har blivit meeer vuxen men det som är tur att hon fortfarande vet vilket ålder hon är i. Hon är ju bara 17år och lever som en 17åring. Gör sina misstag och försöker att uppfylla sina drömmar osv..

Dessie - Jag läser aldrig hennes blogg. Men de som jag har läst i skvallerbloggarna som försöker hon vara vuxen trots sin 16års ålder och det är inte okej. Hon super och hon försöker göra karriär och varken Paow och Dessie går i skolan.

Isabelle - Hon har sitt privatliv och kan komma med sina åsikter men trots det så håller hon ändå en jämn nivå än alla andra bloggerskor.

Hugo Rosas - Vad säger man om det. Han är en bra prick. Iallafall det lilla jag har läst i hans blogg. Han har också gjort sina misstag innan han vart känd i bloggvärlden. Men han visar att man kan förändras och bli mer mogen än sina yngre dagar som man är i den åldern.

Tyra - Jag vet inte vad jag ska säga. Hon har humor tycker jag och jag tycker om hennes show med Kenza och dem är roliga. Jag tycker om hennes smyckes kollektion som jag har sett på hennes hemsida. Mer kan jag inte säga att hon är som en vanlig människa med sina åsikter.

Blondinbella - Jag läser inte hennes blogg. Jag tycker den är så extremt tråkig och handlar mycket om hennes politiska liv. Jag hatar politik.

Amir - Gaybloggen, han har sjunkit i mina ögon ganska så hårt. Han bara bloggbråkar jämnt och ständigt. Så det är inte ens kul att läsa. Varför ska alla killar som är gay vara så känsliga?
Min Morbror är inte det och han är gay. Han är en tuff kille som har flyttat till Norge osv.. Han har sina typiska drag till att vara gay men han är en mogen gaykille. (enligt mig)

Sen dem nyinkommande bloggarna läser jag inte. De ska bara handla om skandal hela tiden.
Som tillexempel Nemo, Jockiboi (tänk på hans löjliga namn, varför vill man kallas så för? Fjortis i högsta grad) DennisM osv..


Det är de  bloggare jag läser varje dag. Iallafall Kissie, Kenzas och Fokis läser jag varje dag.
3 st heeeeelt olika personer liv. I like it!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c