Vilse i mig själv verkligen!

måndag den 8:e nov @ 16:09
Ibland är de bra att man inte har skrivit på ett tag. För då är de mindre läsare och då kan man skriva lite mer privat. Eller hur? Iallafall ibland. :)

Jag vet inte hur länge jag har varit vilse med mig själv. Det går ju som sagt upp och ner för alla när de gäller kärlek eller hur?
Även för mig, men de verkar de aldrig som de gör med min pojkvän. Han är som en rak linje och är jämn hela tiden. Hur klarar man det. Just nu har jag varit väldigt känslosam och funderat på vad jag vill göra i mitt liv. Ska jag sitta kvar i de här lilla rummet och alltid dela på saker och ting med en annan?
Det som jag har känt i flera dagar är att jag vill vara själv, själv, själv, själv.
Jag vill sitta vid datorn om jag vill det.
Jag vill läsa mina tidningar om jag vill det.
Jag vill sitta och leka med sminket utan att nån ser hur hemskt de blir.
Jag vill gå och lägga mig och sova själv om jag vill det.
Lyssna på den musiken som jag vill.
Äta de godis om jag vill och ha de hur länge som helst.
Träffa mina vänner om jag vill det.
Träffa min familj när jag vill det och käka middag med dem.
Sitta hur jag vill i soffan utan att nån ligger på mig.

Alltså de är så mycket jag vill vara själv med just nu?
Är jag verkligen knäpp? Är jag kär? Är min pojkvän min bästa kompis?

Ska de verkligen kännas såhär. Jag vill verkligen inte det. Jag har så mycket planer i mitt liv med den här mannen. Vi har egentligen samma önskan i framtiden.
Vi vill ha hus, Tobbe vill ha garage, jag vill ha en stor trädgård och han vill ha en stor gård och samla grejjer som bilar och cross och annat skojj. Jag vill ha en trädgård där jag ser mina barn springa i och leker med sin far och åker lite med honom osv.

Jag tycker man inte ska känna såhär. Jag vill verkligen inte det. Jag kan fortfarande säga att jag älskar den där människan även om han och jag har helt olika personligheter. Jag menar de fortfarande och det är de jag vet. Men jag vill just nu för tillfället ha mitt egna krypin.
Jag bara längtar efter att skaffa en lägenhet med 2 rum och kök. Då man kan låsa in sig på sovrummet om man vill ligga där eller bara sitta i soffan och titta på tv.
Jag har försökt att förklara de snällt för honom men de märks inget att han har tagit åt sig det.
Jag kan förstå om han vill bli accepterad men när jag vill vara själv så vill jag det.

De är inget mer med det. De enda jag vill är att vara själv. Men när jag väl är själv. Då kommer dem här tankarna att han gör nått dumt för att jag förmodligen inte har visat honom att jag ska ha kvar honom.
Om jag ska vara ärlig så önskar jag att de vart som min stora syster. Hon träffa sin pojkvän när hon gick ut skolan och dem flyttade ihop och sen så gjorde dem uppehåll ifrån varandra men höll ändå kontakten på nå vis. Men sen 1-2 år senare så är dem snart 3 i sin familj. Jag är så fruktansvärt avundsjuk. Jag skulle aldrig kunna göra det. Jag skulle aldrig kunna acceptera att Tobbe träffade andra utan att jag skulle dö av svartsjuka. Men själv så vill jag ut och bara leva ett tag..

Kan ni förstå att jag är ganska så förvirrad. Nu har jag hållt mina känslor inom mig i många veckor och inte pratat med någon. Det är inte bra men samtidigt tror jag att de är bra. Så då får man tänka igenom hur manverkligen känner och vet själv. Men man behöver råd. Jag vill inte har såna råd att du ska göra slut och såna saker. För de tänker jag verkligen inte göra.


Inte vet jag om jag behöver nån ny förälskelse mellan mig och Tobbe just nu. Jag behöver det i allafall. Nått som jag verkligen behöver just nu. Som är känslor inblandade.
Nej jag måste skriva klart de här nu. Tobbe ska snart komma hem med nässpray till mig.

De är en annan sak som han och jag bråkade om idag.
Han sa att han skulle fundera på att köpa nässpray när jag verkligen behöver de.
Kan man inte bara svänga förbi apoteket när man ändå är ute och åker?
Kan man inte bara säga okej, jag köper det åt dig.

Jag kan inte ta mig nånstans i den här hålan. Usch!!
Blandade känslor på hög nivå...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c