Photoshopade bilder!

lördag den 1:a maj @ 17:54
Förut när jag hade en bättre kamera så kunde jag ta lite skarpare bilder.

Så nu tänkte jag visa lite bilder där jag har photoshopat på.De är inte så svårt att skapa en fin hud som en modell. Men jag har inte såhär fin hy egentligen. Jag är fräknig!

Man ser ändå att jag va ny när jag photoshopa den här bilden då. Man ser längs läppen kanten och ansiktskanten att jag inte klarade av photoshop då. Som sagt så var jag ny. Bilden är gjord 26 februari 2008.
Den här bilden har jag jobbat i PS CS2.Vad säger man om den här bilden. Kolla håret bara. Inte snyggt gjort men de är för några år sen jag fifflade med dom här bilderna. De enda jag tyckte jag lyckades med va mina läppar på bilden.


Jag gillar bilden på mig själv men ändå inte. Den är överdriven gjord.
Jag har nog gjort om nästan allt på den här bilden. Jag har gjort mina ögon mer gröna. Satt på mer smink satt färg på mina läppar, ljusat till mina tänder. Jämnat till huden. Ändrat ljuset mot mitt ansikte. Har lagt på mer kontrast i hela bilden.
Det är mycket jag har gjort på den här bilden och den här bilden är tagen när jag gick på IV06.
Jag kommer inte ihåg hur jag gjorde den här bilden. Men den är photoshopad. :) Som ni ser så är den inte helt perfekt. Man ser datumet längst ner. Not okej!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c