Thomas Sabo smycken!

onsdag den 28:e jul @ 00:30
Hej, jag tänkte visa lite dyra berlocker/hängsmycken ifrån Thomas Sabo.
Jag tycker han är en dyr smyckesdesigner. I student present så fick jag ett armband av hans märke. Så nu tittar jag runt vad de finns för olika fina berlocker som man kan hänga på armbandet.

Dock så finns de en massa olika fina hängsmycken, men tittar nu efter vad som speglar mig i min personlighet och vad jag tycker om.
Jag har även tänkt att satsa på ett partysmycken, sommarsmycken, vintersmycken, rosa smycken, mitt namn men jag vill nog samla på mig ett personligt tema först. Vad tror ni om de. Dock så är de dyrt för min smak, men man måste ha äkta på äkta.  

Att börja med så vill jag ha:  


  • Kajsa Anka, de är för att jag älskar henne och för att hon är intresserad av mode och har massa vänner och är charmig, dessutom så är hon tillsammans med klantiga Kalle.

  • Kalle Anka, han är underhållande och ger aldrig upp, även hur mycket otur den ankan har så har han ändå de bra om man skippar sin långa lista till skulder hos Joakim Von Anka.
    Kalle Anka är dessutom min stora idol.
  • Dollar tecknet, De ska visa att: EN DAG SKA JAG BLI RIK. Jag har planer för de och jag ska försöka ta mig igenom alla svårigheter. Därför betyder dollartecknet för mig.
  • Fyrklöver, För att bli rik så är de ju tur i spelet man ska ha också. Man blir inte rik av bara ren skicklighet.
    Man har tur också. Därför ska den här berlocken hjälpa till.

  • Skorpionen, den speglar just mig. När man läser horoskåpet så står de att jag är lojal, envis och en riktig människokännare och de stämmer in på mig tycker jag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c