Min dröms betydelse

måndag den 19:e jan @ 04:22
Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig. .

 

Springa: Att drömma att du vill springa men inte kan betyder att du kan få svårt att leva upp till dina ambitioner. Springer du med en förföljare hack i hälarna riskerar du att falla för en svår frestelse. Drömmer du att du springer efter någon annan eller något betyder det att du litar för mycket på ditt eget omdöme. Om du inte lyssnar mer på vännernas goda råd får du säkert ångra det en dag...

 

Vänner: Att drömma att en vän har dött är ett förebud om goda nyheter. Är du förälskad betyder en sådan dröm att du mycket snart ska bli gift med den du önskar. Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa.

 

Tre saker ifrån min dumma dröm som jag drömnde här om natten. Sökte på google vad de fanns för betydelse med att drömma om såna här saker ioch då hittade jag en del saker vad olika saker betydde. Här är de jag drömnde iaf =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c