Bröstförstoring

lördag den 10:e jan @ 17:14

Funktion

Naturliga ingredienser

ActiveBust är en blandning av naturliga ingredienser som samverkarför att främja bröstvävnadens tillväxt. Ingredienserna bidrar till attskapa en naturlig hormonell balans i din kropp. När balans uppnåskommer kroppen på nytt att börja stimulera tillväxten av bröstvävnad.Detta utan att du går upp i vikt till följd av processen. Kapslarna sominnehåller ActiveBust hjälper till att stabilisera ditt hormonellasystem och det är just det som främjar ny vävnadstillväxt.

ActiveBust innehåller fytoöstrogener vilka är naturligtförekommande, icke-hormonella växt-östrogener. Fytoöstrogenernastimulerar kroppen till att producera ny bröstvävnad. Din kroppreagerar på ActiveBust liknande det sätt som den reagerar på puberteteller graviditet; med förnyad vävnad och tillväxt i bröst-receptorernasom resultat.

Resultat efter 6-8 veckor

För de flesta kvinnor startar reaktiveringen av bröstkörtlarna ochutvecklingen av bröstvävnaden efter fem till åtta veckor, men redanefter fyra veckor kommer du att uppleva en fasthet och fyllighet ibrösten. I förekommande fall kan man märka en effekt betydligt tidigareän så. Vissa märker ökad fasthet redan efter 10-14 dagar. Detta berorpå att varje kropps egenskaper är unika och individuella skillnader iresultatet förekommer således.

Upp till två kupstorlekar större

I slutet av de första två månaderna börjar bröststorleken blistörre, från 1/2 kupstorlek till 1 kupstorlek och efter fortsattanvändning i vissa fall upp till 2 kupstorlekar. Några kvinnor upplevertillväxt endast under denna tidsperiod medan andra kvinnor uppleverfortsatt tillväxt även efteråt.Jag undrar verkligen om de är sant.
Kommentarer
Postat av: Amanda Bergmann

Om Bröstförstoring

jag tycker mest att det känns som att det borde kunna öka risk för bröstcancer och sådär och det börjar växa där inne på onaturlig väg eller vad man ska säga. annars kan det säkert funka.

18:04 lördag den 10:e jan 2009
http://bergmann.blogg.se
Postat av: Kittieh

Om Bröstförstoring

Skulle vara great om det verkligen funkade, fast vågar man lägga pengar på det och testa ? :o

19:24 lördag den 10:e jan 2009
http://kittieh.bloggn.se/
Postat av: Veronika

Om Bröstförstoring

Med tanke på att de inte har någon kontaktinfo på hemsidan så verkar det inte seriöst... Står ju inte ens vad företaget finns eller heter...

22:33 lördag den 10:e jan 2009
Postat av: Petronella

Om Bröstförstoring

Nej precis! Det finns ju inga kontaktuppgifter på deras hemsida och ingen företagsinformation!! Snacka om bluff, vem vet du kanske bara får ett tomt paket när du står där och har betalat postförskottet... Skulle aldrig köpa därifrån.

16:48 söndag den 11:a jan 2009
Postat av: Carro

Om Bröstförstoring

Hallå alla! Jag har inte ens funderat på att köpa eller beställa. Men man är ju ändå nyfiken om de verkligen skulle funka om de va lätt att få tag på i en affär. Jag beställer ALDRIG i från internet. Skulle aldrig våga de. Men de beror ju på företag till företag.

17:06 söndag den 11:a jan 2009
http://carrowski.bloggerska.se
Postat av: Kim

Om Bröstförstoring

Nesh känns knappast troligt att de skulle fungera

18:34 söndag den 11:a jan 2009
http://lindbergkim.blogspot.com
Postat av: Sandra

Om Bröstförstoring

Jag ska nog ta och prova Activebust i ett par månader. Min kompis har provat i två månader och sagt att brösten blivit fastare och lite större. Bara det verkligen stämmer att man kan beställa anonymt :)

19:49 söndag den 11:a jan 2009
Postat av: Jamgirlie

Om Bröstförstoring

Jag mailade dom på activebust och ställde några frågor för en vecka sen och har inte fått svar än!

18:25 fredag den 16:e jan 2009
Postat av: Carro

Om Bröstförstoring

Vi får hoppas på ett svar =)

20:45 fredag den 16:e jan 2009
http://carrowski.bloggerska.se
Postat av: Tack för kaffet

Om Bröstförstoring

Jag skulle aldrig våga handla från www.activebust.net, det står inget företagsnamn eller något på hemsidan. De kommer säkert inte finnas om några månader, bara en ren bluff som lurar tjejer på pengar! BLÄÄ!! Ska ni handla på nätet så gör det från seriösa företag som funnits länge!

12:56 måndag den 19:e jan 2009
Postat av: anna

Om Bröstförstoring

okej jag vet itne om alla är helt blinda?! går man in på deras hemsida står det att dem finns i malmö, jag kontaktade företaget med en massa frågor och fick svar av en kvinna DAGEN EFTER! så va inte så fördomsfulla..

20:54 tisdag den 23:e mar 2010
Postat av: Matilda

Om Bröstförstoring

Hej jag beställde precis därifrån och kunde kontakta företaget jag har fått svar 2 ggr inom loppet av 20 min. Paketet kommer om 5-8 dagar! våga prova. värt om det fungerar

19:38 onsdag den 7:e apr 2010
Postat av: Sandra

Om Bröstförstoring

Beställde en 3månaders förbrukning. Har slarvat lite med att ta dem regelbundet men jag märker ändå redan skillnad i fasthet som bara den. Även i fyllighet. Skitbra!

22:08 torsdag den 6:e maj 2010
Postat av: Maria

Om Bröstförstoring

Jag har provat activebust i 3 mån. Funkade sådär. Sedan provade jag easybust som jag märkte mer skillnad av iallafall. Vart inte någon jätteskillnad i storlek, men ser det iaf. Sen vart mina bröst lite tightare faktiskt. Tycker det va bra.

21:20 söndag den 5:e sep 2010
Postat av: Ann-Sofie

Om Bröstförstoring

Tror verkligen inte att det funkar eller stämmer! Den enda riktiga vägen till större bröst är en bröstförstoring! Det borde ni läsa om här; http://www.cosmedia.se/brostforstoring-brostimplantat/ så ni inte tror att annat kan göra det :)

10:38 torsdag den 13:e nov 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

bloglovin
Personligt

free counters
c